Хидратираща маска за лице и шия +2% ХИАУРОНОВА КИСЕЛИНА.


Хидратираща маска за лице и шия с +2% ХИАУРОНОВА КИСЕЛИНА

Тайната на експресната красота е в бърза хидратация. Концентрирана формула, създадена да хидратира и подхрани изтощената кожа, в следствие на стрес, замърсяване, студ и др.

Видимо по-свежа кожа на лицето само за 15-20 минути.

Хиалуроновата киселина е естествена съставка на кожата и има изключителната способност да задържа близо хиляда пъти по-голямо тегло от собственото си, измерено във вода. Позната е със своите хидратиращи и запълващаи клетките свойства. Помага за изглаждането и омекотяването на кожата. Възвръща блясъка и свежестта на лицето веднага след употреба.
Tissue маските на IROHA NATURE са иновативен и натурален начин да смените всекидневната употреба на традиционния крем за лице и да заличите следите на времето. Всяка маска съдържа 23мл серум, а яката за шия – 12 мл, сумарно тези 35 мл концентриран серум осигуряващ защита през цялата седмица . Натуралните съставки хидратират, омекотяват, възвръщат еластичността на кожата. Подхранват и подобряват регенерацията. Възвръщат свежия младежки вид на кожата. Имат анти-ейдж ефект. Подходящи за изморена и дехидратирана кожа изложена на вредното влияние на околната среда като студ , слънце, използване на препарати, химикали, сапуни и др.

Кожата на лицето е видимо по-нежна и мека като кадифе.


ПОРЪЧАЙ Хидратираща маска за лице и шия +2% ХИАУРОНОВА КИСЕЛИНА!

Иновативна tissue технология, която защитава кожата на лицето, хидратира, омекотява, подхранва в дълбочина и предотвратява стареенето на кожата на лицето. Активните съставки проникват бързо и се усвояват оптимално от кожата.

LOGO Iroha Nature

Действащи съставки:

2% хиауронова киселина (без парабени )

Подходяща за всякакъв тип кожа. Честота на прилагане : Веднъж седмично.

Начин на употреба на Хидратираща маска за лице и шия +2% ХИАУРОНОВА КИСЕЛИНА 


1.Извадете маската от опаковката и я поставете добре опъната върху чиста кожа на лицето.

2. Поставете маската върху чиста и суха кожа. Стойте така 15 мин.

3.След 15 мин. отстранете маската и направете нежен масаж на лицето, до пълното попиване на останалия серум. Не отмивайте!