Ексфолиращи чорапи с Лавандула за напукани ходила.


Иновативен начин за ексфолияция на ходилата и премахване на мъртви клетки и грубости по кожата. Специално създадена пилинг маска за крака с лавандула, зелен чай, алфа хидрокси киселини (AHAs) и 16 натурални екстракта, която стимулира естествената ексфолиация на кожата за 10-14 дни. Индивидуално опакован чифт за еднократна употреба.

По-гладки и меки стъпала само за 10-14 дни.

Загрубяла кожа – сигурно си мислите, че няма чудодейна съставка, която да ви спаси от несъвършенствата. В плодовете обаче се крият киселини, които действат обновяващо както на повърхността на кожата, така и в дълбочина. Това са т. н. алфа-хидрокси киселини или AHA. Те ексфолират мъртвите клетки. Кожата се обновява постепенно и без стрес, увеличава се хидратацията, еластичността и производството на колаген. Лавандулата действа успокояващо и дезинфекцира кожата.
Ексфолиращите чорапи отстраняват мъртвите клетки,омекотяват грубата кожа и възвръщат еластичността и. Имат хидратиращ и антиоксидантен ефект. Подхранват и подобряват вида на стъпалата само след 10-14 дни. Подходящи за суха и загрубяла кожа.

Бърза, лесна  и ефикасна СПА терапия у дома за по-гладки и меки ходила.


ПОРЪЧАЙТЕ Ексфолиращи чорапи с Лавандула за напукани ходила за

Иновативната технология DOBLE CAPA защитава кожата на стъпалата, създавайки САУНА ефект, благодарение, на който активните съставки проникват бързо и се усвояват оптимално от кожата.

LOGO Iroha NatureДействащи съставки:

Лавандула, млечна киселина, гликолова киселина, салицилова киселина, уреа, киви, гинко билоба, екстракт от банан, праскова, ацерола, розмарин, маслина, салвия.

lavandula-chorapi-use

*Всяка опаковка съдържа един чифт ръкавици/чорапи за еднократна употреба.

Начин на употреба на Ексфолиращи чорапи с Лавандула за напукани ходила:

  1. Отворете опаковката и разделете чорапите с помощта на ножица
  2. Поставете чистите и подсушени стъпала в чорапите.
  3. Затегнете ги с помощта на лепенката и останете така за 90-120 мин.
  4. Извадете стъпалата и ги измийте с хладка вода. 
  5. Между 4-я и 7-я ден след употребата на ексфолиращата маска , ще започне излющване на мъртвите клетки. НЕ използвайте кремове или други средства за да прикриете или ускорите излющването. Не делете и не чоплете кожата.
  6. Екфолирането на кожата ще продължи м/у 10 и 14 дни от използването на ексфолиращите чорапи